OBJAVITE

HitPonuda

O nama

Hitponuda je internet trgovina nastala kao odgovor na rastuće trendove internet prodaje. Sve više kupaca ima povjerenja u online trgovinu, sve više njih istražuje proizvod prije nego što se odluči na kupnju – a preko dvije trećine tih istraživanja se radi na internetu.

Naša internet trgovina na jednom mjestu omogućuje jednostavnu kupovinu širokog asortimana proizvoda iz udobnosti svog doma štedeći tako dragocjeno vrijeme i novac.

Prednosti online kupovanja

- Kupujte bilo kada i bilo gdje
- Manje stresa uz online kupovinu
- Kupovina proizvoda bez obzira na Vašu lokaciju
- Jednostavna i brza kupovina
- Brza dostava na Vašu adresu
- Najbolja ponuda i cijene

Hitponuda je odjel internet trgovine tvrtke AT Kerametal.

Tvrtka AT Kerametal osnovana je 07.08.1989. godine, i ima oko stotinu zaposlenih djelatnika.

Osnovana je u Ljubuškom, a svoju djelatnost proširila je na teritoriju cijele BiH. Također posjedujemo tvrtku Keratom u Makarskoj (Republika Hrvatska) koja je osnovana 1993. godine.

AT Kerametal se bavi prodajom keramike, sanitarije i sanitarne opreme – kada, tuš kabina, hidromasažnih sustava, centralnog grijanja, bijele tehnike i informatičke opreme. U svojoj ponudi nudi hobi i poluprofesionalne alate, aparate poznatih svijetskih proizvođača, vrtni i egzotični namještaj te masažne fotelje. Također nudi kuhinje, plakare, uredski namještaj po mjeri, kao i široki asortiman robe za kuću i stan.

U sklopu tvrtke AT Kerametal nalazi se i benzinska postaja u Ljubuškom koja je 2008. godine renovirana u moderni objekat u sklopu kojega se nalazi restoran self-service Natural, caffe bar Future, trgovina, auto praonica Eko Pingwin wash te dječje igralište. Svi segmenti benzinske postaje AT Kerametal pružaju Vam ugodni ambijent te osiguravaju vrhunski kvalitet, a njeno radno vrijeme od 0-24 pruža punu uslugu non stop.

Puni naziv društva: AT KERAMETAL d.o.o.-Ljubuški
Adresa sjedišta: Vitinska 70, 88320 Ljubuški, Bosna i Hercegovina
Porezni broj: 272017500001
Indentifikacijski broj: 4272017500001
Matični broj: 20011661
E-mail: kerametal@kerametal.com
Tel-broj: +387 39 830-042


Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom korištenja OLX.ba stranice prihvatate uvjete korištenja.

Prikaži opcije